.

Mit kell tudni a Texaco Havoline ProDS VB SAE 0W-20 motorolajról?

03-05-2023

A Texaco kenőanyagait bemutató sorozatunk következő részében a Havoline ProDS VB SAE 0W-20-ra fordítjuk figyelmünket, amely egy prémium teljesítményű, szintetikus, üzemanyag-takarékos motorolaj, s számos előnyt kínál a fogyasztóknak.

Mi is ez a termék pontosan?

A Havoline ProDS VB SAE 0W-20-at kifejezetten a Volkswagen VW 508.00/509.00 jóváhagyás motorkenési követelményeinek megfelelő, fejlett technológiájú adalékanyagokkal fejlesztették. Sokoldalú termék, alkalmas a legújabb Volkswagen-Audi közvetlen és közvetett benzinbefecskendezéses motorokhoz, valamint a közvetlen befecskendezéses dízelmotorokhoz, minden dízel részecskeszűrő (DPF) rendszerrel ellátott dízel személygépkocsihoz és hibrid személygépkocsikhoz.

Mit jelent ez a felhasználók számára?

A Volkswagen-Audi alacsony károsanyag-kibocsátású és üzemanyag-takarékos motorjaival felszerelt benzines, dízel és hibrid személygépkocsik vezetői számíthatnak erre a motorolajra a kenési követelményeik kielégítésében [CC1] . Összetételét úgy tervezték, hogy nagy teljesítményt és védelmet nyújtson a motorok számára, miközben alacsony viszkozitási jellemzői egy fejlett adalékrendszerrel együttesen hozzájárulnak a jármű üzemanyag-hatékonyságának javításához.

Mi több, a termék ún. Mid SAPS (közepes szulfáthamu, foszfor- és kéntartalom) technológiája a katalizátorok és a DPF-rendszerek védelmére szolgál, ami elősegíti az alacsony károsanyag-kibocsátást. A Havoline ProDS VB SAE 0W-20 segít a motor optimális élettartamát biztosítani azáltal, hogy védi a hengereket, a dugattyúkat, a gyűrűket és a szelepeket a kopás és a korrózió ellen, így megbízható választás a fogyasztók számára.

Emellett a terméket koromdiszpergáló és iszapkezelő képességgel tervezték, ami segít a motor kopása elleni védelemben. A fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy hidegindításkor az alacsony hőmérsékletű szivattyúzhatósága révén segít gyorsan eljuttatni az olajat a fontos kenési helyekre, és védi a motor létfontosságú alkatrészeit a kopás ellen.

Mely járműveknél érdemes használni?

A terméket olyan járművekhez ajánljuk, amelyekhez VW 508.00/509.00-es jóváhagyású motorolajra van szükség. A Havoline ProDS VB SAE 0W-20 alkalmas a fent felsorolt specifikációkon belüli benzines, dízel és hibrid személygépkocsikhoz. A fogyasztóknak azonban szem előtt kell tartaniuk, hogy a motorolaj nem kompatibilis visszafelé más aktív és elavult VW/Audi motorolaj specifikációkkal. Mivel a termék egyes motorokhoz nem alkalmas, a tulajdonosoknak a jármű felhasználói kézikönyvéből kell tájékozódniuk arról, hogy az olaj használható-e a járművükben.

A motorolaj megfelel más gyártók előírásainak?

A Havoline ProDS VB SAE 0W-20 megfelel a Porsche C20 és a Volkswagen VW 508.00/509.00 teljesítményre vonatkozó előírásainak.

Via texacolubricants.com

Vissza