.

Havoline ProDS – új motorolajcsalád a Texaco Deposit Shield technológiájával

26-09-2016

2016 októberétől a Chevron Lubricants új, csúcsminőségű szintetikus motorolajcsaládot vezetett be: a Havoline ProDS-t.

A Havoline olajok a legjobb teljesítményt nyújtó, legmagasabb szintű motorvédelmükről ismertek az autósok körében immáron több mint 100 éve.

De ezt az olajtechnológiát nemcsak az utakon használják: a NASCAR®, a Formula 1® és a Le Mans-i versenyek hevében és nyomása alatt is kiválóan teljesít.

A Havoline Deposit Shield technológia segít megvédeni a motor alkatrészeit a kopástól és a káros lerakódásoktól, még szélsőséges vezetési körülmények között is.

A motortechnológiák fejlődésével a motorolajoknak úgy kell lépést tartaniuk, hogy védjék az egyre kisebb méretű, egyre nagyobb teljesítményű, alacsonyabb károsanyag-kibocsátású és üzemanyag-takarékosabb motorokat.

A Havoline ProDS termékcsaládot kiváló minőségű prémium szintetikus bázisolajok, valamint egyedi adalékanyagok használatával fejlesztették ki annak érdekében, hogy védelmet nyújtson a legújabb generációs, alacsony károsanyag-kibocsátású, üzemanyag-takarékos motorokkal felszerelt járművek számára is (beleértve a hibrideket is).

A Havoline ProDS az állandóan megújuló Deposit Shield védőréteggel segít megvédeni a motort.  Ez megakadályozza a káros lerakódások kialakulását a motor fontos alkatrészeinek felszínén, és ezzel egyidőben csökkenti a kopást. Alkalmazkodik a hőmérsékletben és a vezetési stílusban bekövetkezett változásokhoz, és még szélsőséges körülmények között is hatékony marad.

A Havoline ProDS Deposit Shield technológiával proaktívan védi, ami fontos: a motor teljesítményét, az Ön befektetését és az üzemanyag-hatékonyságot.*

*Az üzemanyag-hatékonyság mértéke függ a jármű/motor típusától, a külső hőmérséklettől, a vezetési körülményektől, vezetési stílustól, a motorolaj viszkozitásától és a gyártó szervizelésre vonatkozó ajánlásaitól.

Vissza