.

A Texaco Lubricants három új motorolajjal jelent meg a piacon

28-04-2021

Három új, gyártói jóváhagyásokkal is rendelkező motorolaj jelent meg a Texaco Havoline ProDS termékcsalád kínálatában. Az új Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 és RN SAE 5W-30 típusok a Renault, a Texaco Havoline ProDS V SAE 0W-30 pedig a Volkswagen jóváhagyásával rendelkezik.

A Texaco Fuels and Lubricants - a Chevron vállalat márkája – széleskörű kenőanyag-választékot kínál, amelyek a Texaco®, Havoline®, Delo®, HDAX® és Techron® márkanevek alatt segítik a járművek és berendezések teljesítményét, védelmét és megbízhatóságát.
Az új Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 és a Texaco Havoline RN SAE 5W-30 a Renault jóváhagyásával kerül forgalomba, és kifejezetten olyan fejlett adaléktechnológiával fejlesztették őket, hogy megfeleljenek a Renault alacsony károsanyag-kibocsátási és üzemanyag-hatékonysági követelményeinek.

A Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 előnyei közé tartozik a közepes hamutartalmú technológia, mely elősegíti a katalizátor, a benzin- és a dízel-részecskeszűrő rendszer védelmét, és segíti a károsanyag-kibocsátás minimalizálását. Nagy teljesítményű viszkozitás- és adalékanyag-rendszerének köszönhetően hozzájárul az üzemanyagfogyasztás csökkentéséhez. A Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 minden időjárási körülmények között használható. Kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságainak köszönhetően az olaj gyorsan a kenési helyre jut a hidegindítások során, amely jobb kopással szembeni motorvédelmet eredményez. A Texaco Havoline ProDS RN SAE 5W-30  is elősegíti a motor hosszú távú kopás- és korrózióvédelmét, miközben hozzájárul ahhoz, hogy az alkatrészek káros lerakódásoktól mentesek maradjanak.

Szintén újdonság a piacon a Texaco Havoline ProDS V SAE 0W-30, amely a Volkswagen jóváhagyásával rendelkezik, és alkalmas a VW és az Audi személygépkocsik és kishaszongépjárművek széles körében való használatra.
A Texaco összes Havoline ProDS olaja rendelkezik a Texaco Fuels and Lubricants 'Deposit Shield’ technológiájával, amelyet úgy terveztek, hogy még 2 mikronos kenőanyagfilm esetén is bevonja a motor mozgó alkatrészeit a még jobb kopásvédelem érdekében, A Texaco Havoline ProDS receptúrájának köszönhetően megakadályozza a károsanyag-lerakódások kialakulását, és csökkenti a kipufogógázokból származó korróziót is: hosszútávon ugyanis mindkettő jelentősen csökkentheti a motor hatékonyságát.

Új Texaco Havoline DCT hajtóműolaj
A Texaco Fuels and Lubricants örömmel mutatja be vadonatúj Havoline DCT hajtóműolaját, amelyet nedves duplakuplungos sebességváltóval felszerelt járművekhez fejlesztettek.
Az erőteljes EP teljesítmény védelmet nyújt az alkatrészek számára a pittingesedés és a kopás ellen. A szintetikus alapolajokat nagyteljesítményű adalékrendszerrel ötvözi, amely hosszú távú védelmet nyújt a sebességváltónak a folyadék teljes élettartama alatt. Védelmet nyújt a fogaskerekek, csapágyak és kuplungok kopásával szemben. Összetételének köszönhetően fokozott súrlódási jellemzőkkel bír, rezgésmentes működést és nyomatékteljesítményt nyújt.
Az új Texaco Havoline DCT folyadék minden nedves kuplungos DCT sebességváltóhoz alkalmas, és a BMW és a Volkswagen gyártói jóváhagyásával kerül az európai piacra.
További információ: TexacoLubricants.com.

Vissza