.

A PRISTA OIL RUSZEI KEVERŐÜZEMÉBE LÁTOGATOTT AZ INTER CARS CSAPATA

19-10-2016

A Prista Oil Ukrajna meghívására az Inter Cars cég 15 értékesítési vezetője látogatott szeptember 27. és 28. között Ruszéba, a Prista keverőüzemébe

A 2000-ben alakult Inter Cars Ukraine az ukrán piac egyik legnagyobb személygépjármű, kisteherautó és nagyhaszonjármű alkatrész-forgalmazója. A cég Közép-Kelet-Európában mások között az Inter Cars S.A-t is irányítja.

Az elmúlt 16 évben az Inter Cars Ukraine országszerte 25 irodát létesített, amelyek több mint 40.000 ügyfelet szolgálnak ki. A cég portfoliója mintegy 1.600 különböző márkából, több mint 80.000 termékből áll, amelyet több mint 400 gyártó állít elő.

Az Inter Cars termékpalettája személy- és haszongépjármű alkatrészek és kenőanyagok széles skáláját öleli fel, de európai és ázsiai járműveket javító műhelyek számára készült szerszámokat és berendezéseket is forgalmaznak.

Látogatásuk során az Inter Cars vendégek megtekintették a gyárat, majd találkoztak Cvetomir Anasztazovval, a cég egyik felsővezetőjével, a Prista Oil Holding executive igazgatójával, valamint Emil Dimovval, a keverőüzem igazgatójával. Mindketten érdekes adatokat és tényeket mutattak be a Prista Oil szervezetéről, a ruszei keverőüzem történetéről, valamint a kenőanyaggyártás folyamatáról. A vezetők az Inter Cars csapat tagjainak kérdéseire is válaszoltak.

„Amikor az ember „frontvonalbeli” értékesítő, a partnerünk által gyártott közlekedési kenőanyagokkal kapcsolatos tudásának fejlesztése, és ennek a tudásnak a megosztása az ügyfelekkel profi módon – ez kritikus tényező a sikerhez” mondja Konsztantyin Melnyik, az Inter Cars egyik értékesítési vezetője.

„Nagyon reméljük, hogy az ilyen események szervezésével egy lépéssel közelebb kerülünk az üzleti kapcsolataink további fejlődéséhez”- jelentette ki Jurij Hajduk, a Prista Oil Ukrajna vezérigazgatója.

Vissza