.

A FRIENDS FEST AZ IDÉN IS ÖSSZEHOZTA AZ AMERIKAI MÁRKÁK ÉS KULTÚRA RAJONGÓIT CSEHORSZÁGBAN

02-09-2021

Augusztus 14-án amerikai hangulat uralkodott a csehországi Pardubice versenypályáján. A vendégeket autók, katonai felszerelések, amerikai őslakosok műsora, rodeó, western show, favágó show, countryzene és jóféle grill ételek várták. A Friends Fest szervezőinek idén a koronavírus elleni intézkedések betartásával is sikerült a szokásos nagyszabású eseményt megrendezniük, amelyen jelen volt a Texaco márka is.

Az amerikai autók rajongói a leghíresebb és legnépszerűbb amerikai izomautók és sportkocsik kiállítását élvezhették - ez mindig a rendezvény egyik legnagyobb attrakciója, különösen a Ford Mustang-rajongók számára. A fesztivál az amerikai autóipar klasszikusainak legnagyobb bemutatója mellett a három nagy amerikai motorkerékpár márka – a Harley Davidson, az Indian és a Victory - rajongóinak is élményt nyújtottak.

A tavalyi rendezvényen kínált amerikai harapnivalók és street food olyan nagy sikert arattak, hogy idén is jelen voltak. A bátrabbak pedig részt vehettek a chilipaprika-kóstoló versenyen.

A Prista Oil csehországi csapata saját Texaco sátorral volt jelen, és ügyfeleikkel, partnerekkel együtt élvezték a jó ételeket-italokat és a kiváló zenét. Köszönet mindenkinek, aki ellátogatott a Prista Czech TEXACO zónájába!

Vissza